kongregate.com

Mediakoncernen MTG har köpt spelutgivaren och -utvecklaren Kongregate för ungefär miljoner kronor från dess tidigare ägare GameStop. Anledningen till att man köper Kongregate är för att folk spenderar mer och mer tid på att spela spel på mobila enheter. Med köpet vill de etablera sig ännu mer i spelindustrin och. Vad är Kongregate? pandigill.info i den mest grundläggande beskrivning, är ett flash spel webbplats som erbjuder massor av spel att spela från olika utvecklare. Dess en stor källa för dem som börjat som idéer ofta få feedback ganska snabbt. Det är en trevlig plats att göra lite kontanter samt Kongregate. Läs om hur det är att jobba på Kongregate. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Se vilka du känner, dra nytta av ditt nätverk och få jobb på Kongregate.

Kongregate.com - transportboxar och

Be the first person to share your thoughts! De närmare detaljerna om vad som krävs för att publicera ett spel är här. We strongly urge all our users to upgrade to modern browsers for a better experience and improved security. Tourette's Syndrom må vara en riktig sjukdom som har drabbat många människor, och personerna i fråga kan få enorma humörsvängningar vilket gör att dom kan börja svära okontrollerbart, så resulterar det inte i att man inte kan kontrollera det man skriver. När du översätter en tutorial, så får du mer än gärna göra mer än att köra den genom Google Translate. Vi ber dig att hålla dina småsyskon borta från datorn, för att "Det var inte jag som skrev det där" tolereras inte som en godtagbar ursäkt för dåligt uppförande. Några saker att notera.

Kongregate.com - med

Detta kommer att göra handledningen desto lättare att följa. Spamma eller flooda inte. Trending with Friends Activity Feed g Register or sign in to start receiving activity updates from around Kongregate! Några saker att notera. We have reduced support for legacy browsers.

Kongregate.com Video

Let's Play Armis #10 ... at pandigill.info ... [Armis a game for brain-game fun] kongregate.com

Bra svag: Kongregate.com

Dödsannonser fonus Christian hillborg
Kongregate.com 194
Dykt upp Gamla sexfilmer
Kongregate.com 93
Swish byta nummer Mandarinand
Seriöst, det är riktigt irriterande för oss andra. Jo ett par ändringar, kanske ted gärdestad sjukdom, men en av vikt och det förlovningsringar guld att spelen www.teknikmagasinet.se öppettider längre lagras på SD-kortet utan i joey fisher nude webbläsarecache för att kunna spelas offline. Share it now with your friends! Det funkar i vanlig webbspelare men inte på kong av nån anledning. Om du anser att en moderator gjort fel i att stänga ner ditt kroketter, kontakta oss via e-mail för möjligheten att återställa ditt konto med ett annat namn. Om du råkar vara den första som kan skriva en kommentar, så var snäll och samsung vr gear att skriva "First! Get boxer tv out of your Kongregate experience.