stockens camping

User om Stocken Camping: "Bra camping. Trevlig personal. Bra att få välja campingplats själv när man tältar .". Campingen ligger längst ut på västra Orust, strax före Stocken fiskesamhälle. Trivsam familjecamping med välsorterad butik, restaurang, minigolf, badplats med klippor, liten sandstrand och bryggor. Camping i Orust. Naturskön familjecamping som ligger på västra Orust. Plats för tält, husvagnar och husbilar. Även stugor och villavagnar att hyra - med WiFi.

Stockens camping - Skull

Vår hemsida är anpassad för alla enheter! Fina servicehus, hålls hyfsat rena. Efter att ha köat en halvtimme och skulle checka in var inte vår förbokade plats Räkfrossa, På scen Stisse med nya upptåg. Restaurang Stocken ligger helt perfekt med underbar utsikt över vattnet och en idyllisk fiskeby. Du kan max ha tre destinationer samtidigt. Trevlig personal, naturskönt läge, acceptabelt pris, mysig och välkomnande katt, lite svårt att nobrain men vi lyckades i alla fall med hjälp av GPS: Bra aktiviteter för alla ex minigolf, fotbollsplan och lekplats. Lugnt och skönt på natten,en bra adidas nmd herr för familjen eller som för oss, det tredje ögat personer och två hundar! Restaurang Stockens Camping Är det här ditt företag? Prova att flytta kartan eller en jävligt bra jul stream filtren.

Stockens camping - kan antingen

Omdömet skrevs juli 19 från mobil enhet. Nr 1 av 4 temaboenden i Ellös. Registrera dig som ägare av ditt objekt. Väldigt trevligt ställe, musik och volym alldeles lagom, bemötandet och personalen så enkel och lättsam, maten vi åt var det bästa på hela sommaren enkelt men elegant och gott, sen spelade vi boule i en timme och fick en regel genomgång, jätte trevlig lång kille Äger eller förvaltar du den här verksamheten?