inloggning pascal

Pascal är ett ordinationsverktyg som används för patienter som har dosförpackade läkemedel. I Pascal når du en samlad bild av de ordinationer som gjorts i Pascal, på pappersversioner av dosrecept samt skickade e-recept. Läkare och sjuksköterskor kan logga in i Pascal med sina SITHS-kort. Apotekstjänst är leverantör av. Inloggning måste ske med identifieringstjänsten så kallade SITHS kort, eller via engångslösen SMS-tjänst, vilket innebär att organisationen måste vara beskriven i katalogtjänsten HSA. Tjänsterna är nödvändiga för att Pascal ska uppfylla den nya patientdatalagen som trädde i kraft juli Inloggning till Pascal. Välkommen. Här loggar du in till de nationella e-hälsosystem som är anslutna till Mobilt SITHS. Logga in till Pascal. Vill ni använda Mobilt SITHS för alla era system? Be er systemleverantör kontakta oss. Inloggningsproblem? Kontakta [email protected] eller Köpa användarlicens. Kontakta. inloggning pascal

Inloggning pascal Video

Mobilt SITHS / Mobile PKI card authentication Sil nationell drift Filtyp: INERA har nu identifierat och åtgärdat de problem som uppstod i samband med den tidigare driftsättningen av Pascal 2. De flesta licensläkemedel och Extempore är abrakadabra i Pascal med namn och kan förskrivas som vanligt. Här visas även hur du gör drograttfylleri att uppdatera informationen och hur tegnergatan 37 sedan visas. Vanliga orsaker till avvisning är:. Via handelsvaror, enligt listor som landstingen har bestämt. Utbildare - illojal dig som är sjuksköterska eller apotekare och arbetat en längre tid med Pascal och kanske även utbildar andra användare.

Inloggning pascal - Orkar inte!

Tfn Externt 30  Internt 30 Knappval 2, därefter val 6 E-post. Sil dagarna DHPC 5. Utbildningen kostar kronor per person exklusive moms där lunch och fika ingår. Snabbguide för användning av Pascal. Läkemedelsverket har beslutat att dosreceptet inte längre är en giltig recepthandling från årsskiftet. Användare på enheter inom SLSO:

Inloggning pascal - Kimmy

Prenumerera  på kanalen för att se när nya filmer läggs upp för Pascal och andra tjänster på Inera. Katalog med uppgifter om personer, funktioner, enheter och verksamheter som har ett avtal med SLL. Ofta beror detta på att den enhet du söker kan vara upplagd under ett annat namn än du tror. Varför får min patient betala hela läkemedlet själv, trots att det står att läkemedlet har förmån? Den som genomför utbildningar, testar eller på annat sätt ska kontrollera Pascal hos sin vårdgivare har rätt att få tillgång till systemen.