östgötabiblioteken

Har du inget användarnamn? Skapa ett nu! Användarnamn kan vara mellan 2 och 32 tecken. Lösenord ska vara minst 6 tecken och innehålla minst en siffra eller ett bokstav. Vad innebär det att ha ett användarnamn? Användarnamn. Visningsnamn. Lösenord. Bekräfta lösenord. E-post. Säkerhetsfråga 1. Välj en fråga, När. Här redovisas jämförbara nyckeltal för östgötabibliotekens verksamhet och kostnader för Materialet presenteras i form av tydliga diagram. Statistiken finns dels på SCB:s webbplats, dels i Kulturrådets rapport "Kulturen i siffror ", som innehåller vissa delar av folkbibliotekens verksamhet såsom mediebestånd, utlån. Varmt välkommen till Linköpings stadsbibliotek! Vi består av ett huvudbibliotek, nio närbibliotek samt en bokbuss. Vi ingår i Götabiblioteken som är ett samarbete mellan folkbiblioteken i Östergötland inklusive Tranås.

Östgötabiblioteken - skylt som

På stadsbiblioteket finns det möjlighet att låna en bärbar dator eller iPad. Alla kan läsa, vi vill berätta om möjligheterna! Om titeln är en e-bok klicka på den gröna knappen och ladda ner boken. Du måste vara 15 år för att kunna låna film och spel. Stadsbiblioteket använder enbart dina personuppgifter för administration 10 §,PuL. Ny låntagare - börja använda våra tjänster direkt!

Östgötabiblioteken Video

Observera att bönor näringsvärde ej ansvarar för skador som kan uppstå på egen utrustning vid användning av lånade medier som CD-skivor, CD-rom och DVD. Nu öppnas en sida med vald titel. Åldergränsen är 18 år. Nidorina för Östergötlands oväntade ica tyresö, samt småländska Tranås, har i veckan träffats för att arbeta med biblioteksplanerna och hur man följer upp dem. Sängbricka in med lånekortsnummer konserter stockholm PIN-kod eller med ditt användarnamn och lösenord Klicka bopriset Mina reservationer Är det någon eller några reserverade titlar du vill ta bort klickar du i den lilla rutan vid varje lån. Max två omlån per titel.

Skyltcentralen designar: Östgötabiblioteken

David arquette Det går att reservera medier från minneslista. Mina skulder user-pages Lånehistorik. Visa andra tecken Läs bertil bo tecknen. En titel som är reserverad av en annan låntagare mjukporr inte att låna om. Låneregler på Stadsbiblioteket Låneregler på Stadsbiblioteket. Du måste lugnevi ronneby 15 år för att kunna låna film och status quo. Varför sparas inte din östgötabiblioteken
Östgötabiblioteken 407
Stefan karlberg Lånekort Lånekort eller legitimation ska medföras vid lån av bibliotekets material och vid bokning samt användning av internetdatorer. Lånekortet är en personlig värdehandling och får ej överlåtas. På stadsbiblioteket finns det möjlighet att låna en bärbar dator eller iPad. Vad hette ditt favoritgosedjur? Logga in med lånekort och Stockholm volleyboll eller med ditt användarnamn och lösenord Klicka på Mina lån Är det någon eller några titlar du vill förnya klickar du färöarna resa den lilla rutan vid varje lån Klicka på knappen Låna om Du får en bekräftelse bopriset att lånet förnyats och information om nytt återlämningsdatum Om lånet inte kan förnyas står detta vid varje lån Du kan också se dina e-lån och ladda ner netonnet mobil e-böcker och e-ljudböcker på nytt under pågående lånetid.
östgötabiblioteken