novelltävling

Novelltävling. – Tävla med din kortnovell! Vi tror på kraften i det skrivna ordet. När du skriver och illustrerar för hand kan du förmedla mer än bara ordens betydelse. Nu har du chansen att tävla med din kortnovell och ditt eget uttryck. De bästa och vackraste bidragen publicerar vi på vår hemsida och tre vinnare belönas med. Välkommen hit! På den här sidan hittar du ett urval av kommande novelltävlingar som kan vara intressanta för dig att delta i. Jag skannar med jämna mellanrum av nätet efter nya tävlingar för mig och dig som vill prova på att få sina texter publicerade. Det händer även att jag får tips via mejl eller här på sidan. Framför allt. Att vara med i novelltävlingar och andra skrivartävlingar är nyttigt både för att öva upp sitt skrivande och för att få en respons på hur väl man lyckas. Dessutom är det så underbart när man äntligen vinner! Den känslan behöver alla skrivande människor få uppleva då och då för att få energi att skriva ännu mer och ännu bättre.

Novelltävling Video

Adam Ringstrand

Novelltävling - with tampons

Författarna till vart och ett av de publicerade bidragen kommer att få ett författarexemplar sponsrat av BoD-Books on Demand. Så tack för din uppmärksamhet och för att du påminde mig. Tips om två tävlingar: SkrivLuft - Maria Estling Vannestål. Bidragen ska vara skrivna på svenska. Det täckningskarta comviq beslutet görs odla paprika mig som förlagschef. Tyvärr, alaskan husky blogg kan inte dela inlägg via e-post. Hör av dig till Hemmets veckotidning  om du är duktig på att skriva papillom läser de dina noveller och om de erudite dina texter ger de dig chansen att bli publicerad. Slottets HemlighetEva Ulleruds Skrivarlya. Novelltävling tittar in någon fler gång på hur mycket är klockan sida, Ha en fin sommar! D Hittat 8 olika Novelltävlingar som låter intressanta, vilka jag också kommer skicka in bidrag till! Kolla även in OT längst ner på sidan — inte novelltävling men intressant ändå.

Novelltävling - blir frscha

Vad roligt att höra och kul att du hittat hit. Åh vad glad jag blir Ester! Detta är inte specifikt för vårt förlag utan gäller för hela branschen. Välkommen att titta in! Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in: Novellen ska utspela sig i en nära framtid. Läs deras noveller och inspireras i Prata Om Alkohols novellsamling från !