prepping

jag kommer alltid att vara förberedd, så jag alltid får vara fri. Swedish Prepper är en svensk blogg om privatekonomi, survivalism, krisberedskap och försvarspolitik. Bloggens syfte är att ge dig som läsare förutsättningar att bli mer oberoende av statens insatser i vardagen och vid kris. Listor. Mitt förhållande till listor är komplicerat. Ordningssinnet vurmar för dom. Cynikern inom mig bespottar dom. Det finns dock ett antal listor som jag faktiskt aktivt använder mig av och som jag ser en stor nytta med. Inventarielistan över mat och den andra över prylar i BOL Norr är exempel på listor som jag både har nytta.

Prepping Video

Top 10 Super-Preps: Survival/ Camping/ Prepping Gear

Prepping - Aktiespararna och

Men en dag så kom kriget, och det var som att stänga av en strömbrytare — bokstavligt talat. Som en personlig ritual stannar jag alltid ute lite extra i regn, snö, kyla, blåst och mörker. När jag nu planerar för att ställa om hela mitt liv försöker jag vara så krass och ärlig jag kan mot mig själv för att inte vaggas in i en slags falsk visshet om att allt bara kommer att lösa sig, bara jag flyttar upp. Tänker lägga maten i ziplåsförsedda plastpåsar ochså från Chlas O. Men vanligtvis är det ett tillfälligt och snart övergående försvar. Andra har även köpt Spara. Som ung var de summor det kostade i princip onåbara utan att ta lån. prepping

Prepping - vanligaste Kia-modellen

En EDC kan vara så enkelt som en ryggsäck eller handväska fylld med olika ting för att klara en nödsituation eller en för ändamålet framtagen väska fullproppad med all möjlig överlevnadsutrustning. Ett bra sätt kan vara att skriva ner allting när du faktiskt lagar maten. Många statliga instanser tycker att du ska vara mer förberedd än såhär, och de individer som har någon som helst insikt i just dessa statliga instanser vet att du kan inte räkna med någon hjälp alls om det verkligen skiter sig helt. Detta är självklart utöver en vanlig krislåda som alla bör ha. Köp när det är billigt och spara till senare.