hamtaro

Hamtaro är Lauras hamster och han sköter om henne lika mycket som hon sköter om honom. Han deltar i hennes vardagsbestyr, och hjälper henne när hon har problem i skolan eller med kompisarna - utan att hon vet om det. Därför kommer han varje dag ut på nya stora äventyr tillsammans med sina små kompisar. Hamtaro översättning i ordboken engelska - svenska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Gulligt äventyrsspel med en hamster i huvudrollen. hamtaro

Hamtaro Video

Hamtaro Abridged - Episode 1

Hamtaro - frsta avsnitt

Boss är förälskad i den söta franska hamstern Bijou, som också precis har flyttat in i staden. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Sidan redigerades senast den 5 december kl. Den vita hamstern Bijou ser att det, en dag, uppenbarar sig en regnbåge på himlen. Nu måste Hamtaro, Bijou och de andra hamstrarna se till att samla in föremål som har de rätta färgerna för att Bo ska kunna framställa regnbågar igen. Han tycker om att hitta nya mössor och snygga gömställen. Sidan redigerades senast den 14 mars kl.

Hamtaro - rntan

Alla hamstrar hjälper Boss att städa och göra hans hus till ett klubbhus för hamstrar världen över. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan. Nu måste Hamtaro, Bijou och de andra hamstrarna se till att samla in föremål som har de rätta färgerna för att Bo ska kunna framställa regnbågar igen. Ham-Ham Heartbreak Uppföljare Hamtaro: Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.